Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğretme ve Öğrenmeye açık, günü yakalayabilen, kendisi ve çevresi ile barışık, karar verme sorumluluğu üslenen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirecek bir okul toplumu oluşturmaktır. Eğitimde Mükemmele Yolculuk parolasıyla, okul, öğrenci,veli ve piyasa memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli ekip, çağdaş altyapısı ve öncü uygulamaları ile modern eğitimi veren kuruluşlara model oluşturmak ve ülkemizde referans gösterilen eğitim kurumlarından biri olmaktır. BİZ BUNA İNANIYORUZ VE HAZIRIZ.

Misyon: Öğrencilerimizi mesleğini kavramış teknik elemanlar olarak yetiştirmek, isteyen öğrencilerin üniversiteye girebilmelerine olanak sağlamaktır. Kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, gelişimi takip edebilen, her bireyin "tek ve özel" olduğunun bilincinde olan, insana değer veren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Her yıl düzenli olarak sınıflar arası futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmektedir. Ayrıca ilçemizdeki sportif faalyetlere okulumuz her branşta katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: “Winds of Change: A European Energetic (R)Evolution” Erasmus + K219 Okullar Arası Stratejik Ortaklıklar projesi. Üç Boyutlu Yazızı Projesi. Programlanabilir Robot Kol Projesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: “Winds of Change: A European Energetic (R)Evolution” Erasmus + K219 Okullar Arası Stratejik Ortaklıklar projesi

Belgegeçer - (324) 814 1994

WEB - https://gazimeslekital.meb.k12.tr

Adres - Kalınören Mah. 906 Sokak No 5 ANAMUR / MERSİN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)

Adres - Kalınören Mah. 906 Sokak No 5 ANAMUR / MERSİN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulun İlçe Merkezine uzaklığı 2,7 Km´dir. Okulun İl Merkezine uzaklığı 234 Km´dir.