Bir İnsan değişir, Anamur gelişir

24.12.2012 1654

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Bir İnsan değişir, Anamur gelişir" adlı proje kapsamında Okulumuz Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojileri alanı tarafından 13 Ekim 2012 tarihinde Gazaltı kaynakçılığı kursu başlayacaktır. Kursumuz ücretsiz olup, 18-29 yaş aralığında 16 kişiye 400 saatlik kurs verilecektir. Kursu bitiren öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanacaktır" dedi. " Gelişmiş toplumlarda metal sektöründe büyük firmalar tarafından geniş uygulama alanına sahip, gaz altı kaynakçılığı kursunun Okulumuz Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek lisesi Metal Teknolojileri alanında yapılacak olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Ayrıca bu projede bizi destekleyen Anamur Kaymakamlığı, Anamur Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ve kursu verecek ders öğretmenleri Murat ÇIKGEL ( Metal teknolojileri alanı şefi) ve Mesut AKCAN ( Metal Teknolojileri alanı Öğretmeni ) 'ne teşekkür ederiz". Kursla ilgili detaylı bilgiler web sayfamızda yayınlanacaktır.

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Bir İnsan değişir, Anamur gelişir" adlı proje kapsamında Okulumuz Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojileri alanı tarafından başarı ile uygulanmakta olup kurs hakkında bilgi veren metal Teknolojileri alanı şefi Murat Çıkgel kursiyerlerin kaynakçılığın temel ve esaslarını başarılı bir şekilde yerine getirdiklerini ve mesleki yönden çalışmalarının gayretle yerine getirildiğini vurguladı.